Turhal Ormanözü Köyü

Turhal Ormanözü Köyü

Ormanözü Köyü Haberleri, Turhal Ormanözü Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Ormanözü Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Tokat Köyleri Arasında Yer Alan Ormanözü Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Turhal Ormanözü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ormanözü köyü son dakika gelişmeleri, Ormanözü köyüne özgü yemekler, Turhal Ormanözü köyünün tarihi, Ormanözü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ormanözü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ormanözü , Tokat'in Turhal ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ormanözü Köyü Resimleri ve Ormanözü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Turhal Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Turhal Tokat Arası Kaç Km? Turhal Hava Durumu? Tokat Köyleri ve Turhal Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tokatlı iseniz Tokat Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Tokatlı Ünlüler arasında Turhal Ormanözü Köyünde doğan biri var mı? Turhal Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ormanözü , Tokat ilinin Turhal ilçesine bağlı bir köydür. 

Tokat iline 71 km, Turhal ilçesine 27 km uzaklıktadır.

Köy, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Yıllara göre köy nüfus verileri               

2000      315

1997      267

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.