Üç Kız Kardeş 37. Bölüm Fragmanı

Üç Kız Kardeş 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Üç Kız Kardeş 37. Bölümünde neler olacak. Üç Kız Kardeş 37. Bölümünü salı günü KanalD ekranlarından HD ve Tek Parça olarak izleyebilirsiniz.

Rüçhan oynadığı oyunla Türkan’a karşı büyük bir zafer kazandığını düşünür. Türkan da kendisine karşı Mine'nin yanında olan aynı zamanda Somer'i de oyununa alet eden Rüçhan'a savaş başlatır. Türkan, yaşadığı krizle yemek masasını yerle bir eder. Türkan da Rüçhan’ın oyunlarına karşı dik durarak ona yenilmeyeceğinin sinyallerini vermektedir. Bunu gören Rüçhan, iyice hırslanır. Türkan, Somer’le arasını bozmadan Sevilay’la ortaklığını bitirmeye çalışır ancak Somer, Mustafa’nın annesinin kim olduğunu öğrenmekte kararlıdır. Mustafa'nın da evde olduğu sırada, Sevilay'ın evine gelen Somer ve Türkan büyük tehlikeyle karşılaşır. Somer, Mustafa'nın Sevilay'ın oğlu olduğunu öğrenecek mi?

Fatih’in kızının Almanya’dan gelişi, evde bir yandan hüzün diğer yandan sevinç yaratır. Genç kız, amansız hastalığına rağmen eve neşe katmış, sayesinde tüm Kalender Ailesi bir araya gelir. Ancak Nesrin, Dönüş'ün gerçeği öğreneceğinden büyük endişe duyar. Feride ise verdiği sözle Nesrin'in yüreğini biraz da olsa rahatlatır. 

Rüçhan oynadığı oyunla Türkan’a karşı büyük bir zafer kazandığını düşünürken, diğer yanda kendisini bekleyen tehlikeli bir sürprizle sarsılır. Rüçhan'a bedel ödetmek isteyen ve tehdit eden kim? Somer, Rüçhan'ın hamlesiyle  Sevilay'ın Mustafa'nın annesi olduğunu öğrenir. Türkan, Somer'in gözünde artık annesi gibidir. 

Üç Kız Kardeş 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Üç Kız Kardeş 37. Bölümünü salı günü KanalD ekranlarından HD ve Tek Parça olarak izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.