Üç Kuruş ne zaman başlıyor? 3 Kuruş oyuncuları kim, konusu ne?

Üç Kuruş ne zaman başlıyor? 3 Kuruş oyuncuları kim, konusu ne?

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un paylaştığı Üç Kuruş dizisinin başlamasına sayılı günler kaldı. Show TV'de yayınlanacak olan dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Üç Kuruş ne zaman başlıyor? 3 Kuruş oyuncuları kim, konusu ne? 

Dizi severler Üç Kuruş oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Senaryosunu Damla Serim ve Murat Uyurkulak'ın kaleme aldığı, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki 'Üç Kuruş'un birinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Peki, Üç Kuruş ne zaman başlıyor? 3 Kuruş oyuncuları kim, konusu ne?

Roman mahallesi Çıngıraklı'da gerçekleşen görkemli düğünün dikkat çektiği tanıtımda Kartal'a (Uraz Kaygılaroğlu) ve Efe'ye (Ekin Koç) dair verilen ilk ipuçları izleyicinin ilgisini artırıyor. Çıngıraklı'nın mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser Efe'nin arasındaki gerilim heyecan uyandırırken aksiyon dolu anlar şimdiden nefes kesiyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Üç Kuruş dizisi yayın tarihi henüz açıklanmadı. Yeni dizi 'Üç Kuruş' çok yakında her pazartesi Show TV'de! Dizinin muhtemelen Ekim sonunda başlaması bekleniyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dikkat çekeceği konularla Show TV ekranlarında fark yaratmaya hazırlanan 'Üç Kuruş'un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NE?

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.