Uzak Şehrin Masalı 3.Bölüm Fragmanı

Uzak Şehrin Masalı 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Uzak Şehrin Masalı dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünde neler olacak? Uzak Şehrin Masalı dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünü pazar akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Umay, ona oğlunu getiren Kürşat’ı iyileştirmek için elinden ne gelirse yapmaktadır. Kürşat’ı evde gören Sonay ise hayatının şokunu yaşar çünkü bu adam yıllar önce kaybettiği kocası Serhat’a çok benzemektedir. Affan, Melik’i geri almak ve Umay’a hesap sormak için mandırayı basar ama karşısına Kürşat çıkar. Yaka paça dayak yiyen Affan, Kürşat’tan çok şüphelenmiştir. Kimdir bu adam? Ama bu sefer de Sonay çıkar sahneye… Kürşat’ın kendi kocası olduğunu söyler. Herkes donakalır. Özellikle Murat, yıllar önce kaybettiği babasının yaşadığına kesinlikle inanmıyordur. Onun aranan kaçaklardan biri olduğuna emin olan Affan ile Murat, Kürşat’ı ihbar eder.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Uzak Şehrin Masalı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Uzak Şehrin Masalı dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de Fox TV’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.