Uzunköprü Sığırcılı Köyü

Uzunköprü Sığırcılı Köyü

Sığırcılı Köyü haberleri, Uzunköprü Sığırcılı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sığırcılı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Uzunköprü köyleri arasında yer alan Sığırcılı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Uzunköprü Sığırcılı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sığırcılı köyü son dakika gelişmeleri, Sığırcılı köyüne özgü yemekler, Uzunköprü Sığırcılı köyünün tarihi, Sığırcılı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sığırcılı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sığırcılı , Edirne ilinin Uzunköprü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sığırcılı Köyü Resimleri ve Sığırcılı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Edirne Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Edirne Hava Durumu? Edirne Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Edirneli iseniz  Edirne Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Edirneli Ünlüler arasında Uzunköprü Sığırcılı Köyünde doğan biri var mı? Uzunköprü Doğumlu Ünlüler Kimler?

Sığırcılı, Edirne ilinin Uzunköprü ilçesine bağlı bir köydür. 

Köy, Trakya karasal iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum