Valide Atik Hastanesi Nerede? Hekimoğlu Dizisi Hangi Hastanede Çekiliyor?

Valide Atik Hastanesi Nerede? Hekimoğlu Dizisi Hangi Hastanede Çekiliyor?

Hekimoğlu dizisi Ateş hocanın müthiş oyunculuğu ile kısa zamanda izleyicinin beğenisini kazandı. Peki gerçekten Valide Atik Hastanesi diye bir hastane var mı? Hekimoğlu Dizisi Hangi Hastanede Çekiliyor?

Kanal D ekranlarında salı günü yayınlanan Hekimoğlu dizisi ekrana gelmeye devam ediyor. Doctor House dizisinden uyarlanan dizide Ateş Hekimoğlu oyunculuğu ile izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Hekimoğlu dizisi izleyicileri Hekimoğlu dizisi hangi hastanede çekiliyor? Valide Atik Hastanesi nerede? diye internette arama yapmaya devam ediyorlar. Valide Atik Hastanesi Nerede? Hekimoğlu Dizisi Hangi Hastanede Çekiliyor?

VALİDE ATİK HASTANESİ NEREDE? HEKİMOĞLU DİZİSİ HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Kısa sürede seyircisinin beğenisini kazanan Hekimoğlu dizisi, İstanbul Tuzla’da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi’nde çekiliyor. İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı diziye uyarlanmıştır.

tuzlaokan-universitesi-hastanesi-hekimoglu-dizisi.jpg

Hekimoğlu Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Yayınlandığı bütün ülkelerde reyting rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesi yaratan House M.D. dizisi, Hekimoğlu adıyla yakında Kanal D’de ekrana gelecek. Dizi dünyasının unutulmaz karakteri Dr. House’u Türkiye uyarlamasında Timuçin Esen canlandıracak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.