Yakutiye Yeşilova Köyü

Yakutiye Yeşilova Köyü

Yeşilova Köyü haberleri, Yakutiye Yeşilova köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeşilova köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Yeşilova köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yakutiye Yeşilova Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilova Köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilova Köyü ne özgü yemekler, Yakutiye Yeşilova Köyü nün tarihi, Yeşilova Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilova Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşilova Köyü, Erzurum ilinin Yakutiye ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşilova Köyü Resimleri ve Yeşilova Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yakutiye Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Yakutiye Erzurum Arası Kaç Km? Yakutiye Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Yakutiye Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Yakutiye Yeşilova Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Yakutiye Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yeşilova, Erzurum ilinin Yakutiye ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum merkezine 11 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır kullanılamaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum