Yakutiye Yeşilyayla Köyü

Yakutiye Yeşilyayla Köyü

Yeşilyayla Köyü haberleri, Yakutiye Yeşilyayla köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeşilyayla köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Yeşilyayla köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yakutiye Yeşilyayla Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilyayla Köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilyayla Köyü ne özgü yemekler, Yakutiye Yeşilyayla Köyü nün tarihi, Yeşilyayla Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilyayla Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşilyayla Köyü, Erzurum ilinin Yakutiye ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşilyayla Köyü Resimleri ve Yeşilyayla Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yakutiye Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Yakutiye Erzurum Arası Kaç Km? Yakutiye Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Yakutiye Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Yakutiye Yeşilyayla Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Yakutiye Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yeşilyayla, Erzurum ilinin Yakutiye ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum merkezine 18 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum