Yargı dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Kanal D'nin yeni dizisi Yargı'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Yargı uyarlama bir dizi mi?

Yargı dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Kanal D'nin yeni dizisi Yargı'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Yargı uyarlama bir dizi mi?

Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı 19 Eylül Pazar akşamı başladı. Dizinin başlamasıyla birlikte vatandaşlar; Yargı'nın oyuncuları kimlerden oluşuyor? Yargı kimin hayatını anlatıyor? Yargı uyarlama bir dizi mi? Yargı dizisi nerede çekiliyor? araması yapıyor.

YARGI DİZİSİ KONUSU NE?

Yargı dizisi başarılı yapıtlara imza atan Ay Yapım tarafından çekiliyor. Çekimlerine Eylül ayında başlanan dizi aksiyon ve dram türünde bir Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaşacağı dizi, başarılı yönetmen Ali Bilgin tarafından yönetilecektir. Dizi temel olarak, işlenen bir cinayetin bir cumhuriyet savcısı ve bir avukatın yollarını kesiştirmesiyle birlikte yaşanan olayları ele alıyor.

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen başarılı bir avukat ve kariyerli bir savcının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncuları sete çıkmadan önce okuma provası için bir araya geldi. Son dönemde adlarından sıkça söz ettiren yetenekli oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yanı sıra Yargı'nın zengin oyuncu kadrosunda; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi ustalar ve genç yetenekler bir araya geliyor.

YARGI OYUNCULARI KİMLER?

Pınar Deniz : Ceylin Erguvan

Kaan Urgancıoğlu : Ilgaz Kaya

Hüseyin Avni Danyal : Metin Kaya

Uğur Polat : Yekta Tilmen

Mehmet Yılmaz Ak : Pars

Zeyno Eracar : Gül Erguvan

Ali Seçkiner Alıcı : Zafer Erguvan

Başak Gümülcinelioğlu : Leyla

YARGI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yargı dizisinde cinayet vakası ile yolları kesişen Avukat Ceylin ile Savcı Ilgaz'ın hayatları ele alınıyor. Urgancıoğlu'nun canlandırdığı Savcı Ilgaz, kuralların dışına çıkmayan biridir. Ilgaz ise ailesine bağlı, soğukkanlı ve dürüst bir kadındır. Ceylin ile Ilgaz'ın yolları kesiştiğinde ikilinin hayatı da baştan aşağı değişiyor.

Kanal D'nin yeni dizisi Yargı İstanbul'da çekiliyor. İstanbul'un hangi semtlerinde çekildiğine dair net bir bilgi henüz bulunmuyor.

YARGI DİZİSİ UYARLAMA MI?

Yeni sezonda iddialı yapımlarından biri olan Kanal D'de ki Yargı dizisinin bir kitaptan veya bir filmden uyarlama olup olmadığına ilişkin herhangi bir bilgi mevcut değil. Bu sebepten dolayı Yargı dizisinin özgün bir yapım olduğu düşünülüyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.