Yargı dizisinde Pars kimdir? Pars ne demek? Pars'ı oynayan Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında, nereli?

Yargı dizisinde Pars kimdir? Pars ne demek? Pars'ı oynayan Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında, nereli?

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da rol alan oyuncuları canlandıran isimlerin hayatları merak ediliyor. Yargı dizisinde Pars'a Mehmet Yılmaz Ak hayat veriyor. Peki, Yargı dizisinde Pars kimdir? Pars nedir? Pars'ı oynayan Mehmet Yılmaz Ak yaşı kaç, nereli

Her bölümü reyting rekorları kıran Yargı dizisindeki karakterler arasında yer alan Pars, savcıdır. Dizide Savcı Pars karakterine Mehmet Yılmaz Ak hayat veriyor. Peki, Yargı dizisinde Pars kimdir? Pars ne demek? Pars'ı oynayan Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında, nereli?

YARGI DİZİSİNDE PARS KİMDİR?

Pars, Ilgaz’la aynı yerde çalışan bir savcıdır. Ayrıca Ilgaz’ın yeni ayrıldığı nişanlısı Neva’nın abisidir. Ilgaz’la arasında okul yıllarından beri başlayan tek taraflı bir rekabet vardır. Şimdi de kız kardeşinden ayrılmış olduğu için ona daha da fazla öfkelidir. Hırslıdır, kaybetmeye tahammülü yoktur. Ona göre kendisi diğer herkesten üstündür, tavırlarında bu hep sezilir. İçten içe Ceylin’den hoşlanmaktadır.

parsw.jpg

MEHMET YILMAZ AK KAÇ YAŞINDA?

Mehmet Yılmaz Ak, 35 yaşındadır. Sinema ve dizi oyuncusu, oyun yazarı. 177 cm boyunda ve 75 kg. 8 Şubat 1986, Diyarbakır doğumlu. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Birçok özel tiyatro da görev yapan Mehmet Yılmaz Ak, Beşinci Basamak adlı oyunu 2008 yılında yazmış ve Mitos Boyut yayınlarından misyon ödülü almıştır.

PARS NE DEMEK?

Pars (Panthera pardus), Leopar olarak da bilinir, kedigiller (Felidae) familyasından Panthera cinsinin 4 büyük kedi türünden biri. Önceleri parsın, Aslan ve panterin melezi olduğu düşünülüyordu. Leopar ismi de Latince Leo (aslan) ile panter manasında kullanılan Pard kelimelerinin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. İlk doğa bilimciler leopar ve panterleri renkleriyle değil de panterin daha uzun olan kuyruğunu dikkate alarak kuyruk uzunluklarıyla ayırmışlardır.
 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.