Yedi Evlat İki Damat filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Yedi Evlat İki Damat ne zaman, nerede çekildi?

Yedi Evlat İki Damat filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Yedi Evlat İki Damat ne zaman, nerede çekildi?

Yönetmenliğini Halit Refiğ'in üstlendiği senaryosunu Naci Çelik, Berrin Giz'in yaptığı yapımcılığını Hürrem Erman'ın üstlendiği Yedi Evlat İki Damat filmi filmi bugün sinema severlerle buluşuyor. Yedi Evlat İki Damat filminin konusu ne, oyuncuları kimler

Perihan Savaş, Cüneyt Gökçer, Neriman Köksal gibi ünlü oyuncuların rol aldığı  Yedi Evlat İki Damat filmi bugün 360 TV'de ekranlara geliyor. Yeşilçam'ın sevilen yapımlarından biri olan Yedi Evlat İki Damat filminin ne zaman ve nerede çekildiği araştırılıyor.

YEDİ EVLAT İKİ DAMAT FİLMİNİN KONUSU NE?

Filmde, bir aile babasının yaşadığı maddi sıkıntılar konu edilir. Yedi çocuğu olan Hüsnü, ailesini kıt kanaat geçindirmektedir. Bir gün büyük kızı Perihan’a zengin bir ailenin oğlu talip olur ve kızı nişanlanır. Damadının ailesine mahcup olmak istemeyen Hüsnü, borcun altına girer. Kızının düğününü de yıl sonunda alacağı ikramiyeyle yapmayı plânlar. Fakat işler umduğu gibi gitmez. Damat tarafı düğünün hemen yapılmasını ister. Hüsnü Bey, düğün masraflarını çıkarabilmek için istemediği bir yola başvurmak zorunda kalacaktır.

2.jpg

YEDİ EVLAT İKİ DAMAT FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ, OYUNCULARI KİMLER?

1973 yılında gösterime giren Yedi Evlat İki Damat filminin oyuncu kadrosu şöyle:  Cüneyt Gökçer, Neriman Köksal, Perihan Savaş, Mesut Engin, Ayşen Cansev.

Filmin çekimleri İstanbul'da yapıldı. Bazı sahneler ise Rumeli Hisarı'nda gerçekleştirildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
1
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.