Yeni Hayat dizisi nerede çekiliyor, konusu ne , oyuncuları kimler?

Yeni Hayat dizisi nerede çekiliyor, konusu ne , oyuncuları kimler?

Yeni Hayat 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nisa Sofiya Aksongur gibi oyuncuların rol aldığı Yeni Hayat dizisi nerede çekiliyor, konusu ne , oyuncuları kimler?

Kanal D ekranlarında uzun zamandır beklenen ve sezonun iddialı yapımlarından birisi olan Yeni Hayat dizisinin çekimleri başladı. İzleyiciler şimdiden dizinin ne zaman başlayacağı merak etmeye başladı. Yeni Hayat dizisi nerede çekiliyor, konusu ne , oyuncuları kimler?

Karga Seven tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nisa Sofiya Aksongur, Nilperi Şahinkaya, Begüm Akkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nebil Sayın, Aziz Caner İnan ve Tayanç Ayaydın’ın yer aldığı dizi çok yakında ekrana gelecek. Dizinin yönetmen koltuğunda em Özduru ve Başak Sosyal oturuyor. Senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı dizinin çekimleri 15 Şubat itibari ile başlarken tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Yeni Hayat Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Yeni Hayat dizisi yeni bölümleriyle ... akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.