Yenice Yamaçköy Köyü

Yenice Yamaçköy Köyü

Yamaçköy Köyü haberleri, Yenice Yamaçköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yamaçköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karabük Köyleri Arasında yer alan Yamaçköy Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Yenice Yamaçköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yamaçköy köyü son dakika gelişmeleri, Yamaçköy köyüne özgü yemekler, Yenice Yamaçköy köyünün tarihi, Yamaçköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yamaçköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yamaçköy, Karabük ilinin Yenice ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yamaçköy Köyü Resimleri ve Yamaçköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yenice Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Yenice Karabük Arası Kaç Km? Yenice Hava Durumu? Karabük Köyleri ve Yenice Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karabüklü iseniz Karabük Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Karabüklü Ünlüler arasında Yenice Yamaçköy Köyünde doğan biri var mı? Yenice Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yamaçköy, Karabük ilinin Yenice ilçesine bağlı bir köydür.Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi Kara Mancarı Ve Hamur Köftesi ile Meşhurdur.
Karabük iline 47 km, Yenice ilçesine 17 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Köyde ilköğretim okulu Var ama faaliyette değil milli eğim eğitim bakanlığı tarfından ihale yapılıp yenicedeki ismet paşa ilk öğretim okulunda öğrenim görülüyor. Köyde, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi de vardır haftanın her cuması Aile Hekimi Geliyor. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.