Yeşil Deniz 71.Bölüm Fragmanı-İZLE 2 Mayıs

Yeşil Deniz 71.Bölüm Fragmanı-İZLE, Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 71. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 71. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 71. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan, 71. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yeşil Deniz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Yeşil Deniz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı TRT 1’de...

YEŞİL DENİZ 70.BÖLÜM İZLE

Ölümle pençeleşen Neşe’yi nasıl bir son bekliyor?

TRT’nin kimi zaman güldüren, kimi zaman hüzünlendiren dizisi Yeşil Deniz bu hafta hüzün dolu bir bölümle ekrana geliyor. Farklı hikâyesi, sıcacık görselliği ve başarılı oyunculuklarıyla büyük küçük herkesin beğenisini kazanan dizide bu bölüm tarım ilacı içerek ölümle burun buruna gelen Neşe’nin hikâyesi anlatılıyor. 

Son haftalarda izlenme oranlarını bir hayli yükselten ve aldığı başarılı sonuçlarla bir anda dikkatleri üzerine çeken Yeşil Deniz’in 70. Bölüm konusu şöyle: Süleman ve Sibel’in boşanmayacağını öğrenen Neşe çareyi tarım ilacı içerek kendine zarar vermekte bulmuştur. Ancak ölümle pençeleşmeye başladığı ilk andan itibaren yaşamanın öyle kolay vazgeçilecek bir şey olmadığını anlar. Bu arada Neşe’yi kırdığını düşünen Emine de sanki olacakları hissetmiş gibi onu evinde ziyaret etmek ister. Ancak eve gittiğinde gördüğü tablo onun iç dünyasını bir anda altüst edecektir. 

İsmail ve Yakut ise son günlerde Feridun meselesi yüzünden gergindir. Yakut her ne kadar İsmail’e her şeyi anlatmış olsa da jandarmanın henüz yakalayamadığı Feridun dışarıda elini kolunu sallayarak gezmektedir. Sezai’nin paraları bildiğini öğrenen kız biraderler ise yeniden bir araya gelir ve paraları saklayacak yeni bir yer bulurlar. Ancak sergiledikleri şüpheli tavırlar bu kez de başka bir ismin dikkatini çekecektir. Hastaneye kaldırılan Neşe’ye ne olacaktır? Süleman ve Sibel bu durumdan nasıl etkilenecektir? Ersin ve Bahri Serhat’tan intikam almak için kolları sıvarken sürpriz bir gelişme Yakut ve İsmail’i nasıl bir tehlikenin içine itecektir? 

YEŞİL DENİZ 69.BÖLÜM DE NELER OLDU NELER İZLE

Yakut’un sırları ortaya dökülüyor. Ekranların sevilen dizisi Yeşil Deniz’de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Senaryosu, oyunculukları ve görselliğiyle büyük beğeni toplayan dizide bu hafta yine sürpriz gelişmeler seyirciyi bekliyor. Hafize, son anda mahkemeye gelerek Süleman ve Sibel’in boşanmalarına engel olmuştur. Eline aldığı değneğiyle oğlunu ve gelinini eve katar ve bundan sonra bu evde boşanma lafı edilmeyeceğini söyler. 

Feridun tarafından köşeye sıkıştırılan Yakut ise ne yapacağını bilememektedir. Geçmişini, Feridun’la yaşadıklarını, babasının öldüğü o uğursuz günü düşünmeye başlar. Zarife ile buluşan Sezai ise bir yandan her şeyi tamir etmenin bir yolunu ararken bir yandan da Semih’in söylediği paraların gerçek olup olmadığını anlama peşindedir. Zarife, Sezai’ye inanıp paraları itiraf edince ikisi birlikte kaçmaya karar verir. 

Süleman ve Sibel uzunca bir süre sonra ilk defa gerçekten iki evli insan gibi hissederlerken Süleman’ın Sibel’den boşanmayacağını öğrenen Neşe, karşısına çıkar ve ondan hesap sorar. Süleman, Neşe’ye ne cevap verecektir? İsmail, Feridun’un varlığından haberdar olabilecek midir? Sanayide hırsızlıkla suçlanan Ersin bir anda kayıplara karışırken Yakut’un geçmişine ait sırlar bir bir nasıl ortaya dökülecektir? 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar