Yeşil Deniz 73.Bölüm Fragmanı-İZLE 16 Mayıs

Yeşil Deniz 73.Bölüm Fragmanı-İZLE, Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 73. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 73. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 73. Bölümünü pazartesi akşam TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan, 73. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yeşil Deniz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Yeşil Deniz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı TRT 1’de...

YEŞİL DENİZ 72.BÖLÜM İZLE

Sadıçlar Feridun belasına bir çözüm bulabilecek mi?

Ekranların en saf, en doğal, en organik dizisi Yeşil Deniz, Pazartesi akşamlarınızın eğlencesi olmaya devam ediyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın ve İlker Aksum’un paylaştıkları dizide bu hafta sadıçların Feridun’u yakalamak için giriştikleri mücadele anlatılıyor. Ölümden dönen İsmail, Yakut’la birlikte jandarmaya detaylı bir ifade verir ancak yine de her ihtimale karşı Feridun’un İsmail’i vurduğunu ailelerinden saklarlar. Süleman, Emin ve Cemil ise vurulma hadisesinin detaylarını öğrenmişlerdir ve jandarmayı beklemeden bir şeyler yapmak gerektiğini düşünürler. İsmail de onlar gibi düşünmektedir aslında.

Silahlanarak Feridun’un peşine düşmeye karar verirler. Bu arada Üsen ve Semih de paraları bulma girişimleri başarısız olunca yeni bir yol denemeye karar verirler. Gece herkesin uyuduğu bir saatte gizlice kızların odasına sızacaklardır. Bulduğu ayakkabı tekinde bir detay fark eden Süleman ise Feridun’un nerede saklandığını çözer. Ancak gerçekleştirdiği başarısız bir girişim adeta Feridun’un ekmeğine yağ sürecektir.

Sadıçlar, Feridun’u bulup jandarmaya teslim edebilecek midir? İsmail ve Yakut yaşananları daha ne kadar gizleyebilecektir? Yavaş yavaş toparlanmaya başlayan Neşe ailesinden sürpriz bir istekte bulunurken kız biraderlerin paralarla olan macerası nasıl bir sona doğru ilerleyecektir? 

YEŞİL DENİZ 71.BÖLÜM DE NELER OLDU NELER İZLE

Feridun tarafından vurulan İsmail’in ameliyat masasında geçmişine doğru yaşadığı yolculuk ekrana taşınıyor. Duyduğu silah sesinden sonra panikle olay yerine gelen Yakut İsmail’i kanlar içinde bulur. Feridun ise çoktan kayıplara karışmıştır, ortalarda yoktur. Öte yandan radyonun yayınının kesilmesi sadıçları hafifrten de olsa endişelendirmiştir. İsmail’i aramaya başlarlar ama kimse nerde olduğunu bilmemektedir. 

Bu arada Yakut yoldan geçen birilerinin yardımıyla İsmail’i güç bela hastaneye yetiştirmiştir. Ancak doktor ilk müdahaleyi yaptıktan sonra İsmail’in hızlıca İzmir’de bir hastaneye nakledilmesi gerektiğini söyler. Olayların büyümesinden korkan Yakut ne yapacağını bilemeyince aklına gelen ilk ismi, Naciye’yi arar. İkisi birlikte İsmail’in taşındığı ambulansa binip kimseye bir şey söylemeden İzmir’e doğru yol alırken İsmail’in yaşam savaşı verdiği dakikalar ise adeta kendisiyle, özüyle hesaplaşacağı bir iç yolculuğa dönüşecektir? 

İsmail kurtulacak mıdır? Ailesi durumu öğrenince neler olacaktır? Naciye ve Yakut, Feridun meselesini herkesten gizlemeye devam ederken İsmail’in gördüğü karmaşık rüyalar onun nasıl bir sırra kavuşmasını sağlayacaktır?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar