Yeşilay Eski Şube Başkanı Ahmet Zorlu Uyuşturucudan Tutuklandı

Yeşilay Eski Şube Başkanı Ahmet Zorlu Uyuşturucudan Tutuklandı

Yeşilay’ın uyuşturucu kullanımıyla mücadele amacıyla kurulan şube başkanı, uyuşturucuyla ilgili hukuki bir soruşturmanın ardından cezaevine gönderildi. Sözcü gazetesinden Veli Toprak’ın haberine göre, AKP Genel Başkan Yardımcısı...

Yeşilay’ın uyuşturucu kullanımıyla mücadele amacıyla kurulan şube başkanı, uyuşturucuyla ilgili hukuki bir soruşturmanın ardından cezaevine gönderildi.

Sözcü gazetesinden Veli Toprak’ın haberine göre, AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir geçen hafta Kilis’e ziyaret gerçekleştirdi ve burada teşkilatla bir toplantı düzenledi. Kandemir, Kilis ziyaretinin ardından Şanlıurfa’ya araç konvoyuyla geçti.

Yeşilay Başkanı Ahmet Zorlu’nun konvoyda bulunan aracı, Şanlıurfa’dan dönerken bir trafik kazası geçirdi. Araç Gaziantep’te tamir edildikten sonra uyuşturucu ihbarı yapıldı. Jandarma, araçta yapılan aramada 800 gram uyuşturucu, hassas terazi ve tuşlu telefon buldu. Bu gelişmelerin ardından Zorlu, Kilis’e çağrıldı ve savcılıkta ifadesi alındı. Mahkeme tarafından tutuklanan Zorlu, suçlamaları reddederek, “Benim haberim yok, araç kiralık” şeklinde ifade verdi. Jandarma ise ihbarın yapıldığı telefonu incelemeye aldı.

Yeşilay Cemiyeti Açıklama Yaptı

Tutuklama haberinin yayınlandığı gün Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından ise şu açıklama yapıldı, “22.12.2023 tarihinde basında Yeşilay Kilis Eski Şube Başkanı’nın adının geçtiği haberlere ilişkin açıklama yapma gereği doğmuştur. Bu konuda kamuoyunu aydınlatmak isteriz. Söz konusu haberlerde ismi geçen şahıs, Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun 05.04.2019 tarihli 27/72/2019 sayılı kararı ile görevden alınmıştır ve bu tarihten beri kurumumuzla hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 



Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.