Yeşilırmak’tan hastalara ’Bayram’ ziyareti

Yeşilırmak’tan hastalara ’Bayram’ ziyareti

Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Soner Yeşilırmak, bayram ziyareti kapsamında hastanede tedavi gören hastaları ve sağlık çalışanlarını...

Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Soner Yeşilırmak, bayram ziyareti kapsamında hastanede tedavi gören hastaları ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Soner Yeşilırmak, Bitlis'in Güroymak İlçe Devlet Hastanesinde yatan ve acil servisten hizmet alan hastalar ile nöbet tutan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Yeşilırmak, "Sağlık Bakanlığı olarak gelenek haline getirdiğimiz bayramlarda hasta ve sağlık çalışanlarımızı yerinde görüp ziyaret ediyoruz. Hastalarımıza ve çalışanlarımıza bakan beyin bayram tebriklerini iletiyoruz. Bu ziyaretlerimiz denetim amaçlı değil tamamen gönüllülük esasına dayalı programlanmış hastalarımız ve çalışanlarımızı ziyaret amaçlıdır. Tabi ki Sağlık Bakanımız adına daire başkanı olarak ilk ziyaretimizi Bitlis'te gerçekleştiriyoruz. Amacımız hastalarımızın ve çalışanlarımızın sıkıntılarını dinlemek. Varsa sıkıntılarını yerinde çözmek, değerlendirmek ve taleplerini alıp bunları bir plan ve program çerçevesinde çözüme kavuşturmaktır" dedi.

Yeşilırmak'a ziyaretinde, Bitlis Kamu Hastaneleri Birliği Acil Servisler Koordinatörü Uzm Doktor Gökhan Eyüpoğlu ile Güroymak Devlet Hastanesi Müdürü Veysi Altun eşlik etti.

Yeşilırmak’tan hastalara ’Bayram’ ziyareti

Yeşilırmak’tan hastalara ’Bayram’ ziyareti

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.