Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

Yıldız Çağrı Atiksoy bu defa Savaşçı dizisinde karşımıza Aslı olarak çıkıyor. Başrolde Berk Aksoy dizideki adıyla Yüzbaşı Kağan Bozok ile beraber olacak. Daha öce Evli ve Öfkeli dizisinde onu Mine olarak tanımıştık. Peki Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir

Başrollerinde Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy' un rol aldığı savaşçı dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da Savaşçı oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Yıldız Çağrı Atiksoy Aslı karakteriyle Berk Oktay ise Yüzbaşı Kağan Bozok karakteriyle karşımızda. Berk Oktay' ı İlişki Durumu Karışık dizisinde Can olarak hatırlıyorsunuzdur. 

Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Uluslararası Politika konusunda uzman. Tam titri, “Yardımcı Doçent Doktor”… Tv programlarına, tartışmalara çıkar. Ağzı laf yapan, cerbezeli, çekici biri. Bir kaza sonrası Kağan’la tanışırlar. Uzun zamandır ezberlenmiş formüllerle algıladığı kendi ülkesini, Kağan üzerinden yeniden keşfedecektir.

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Tim komutanı. Gözüpek, zeki, cesur, inatçı ve kararlı bir subay. Keskin nişancı, yakın dövüşte çok iyi. Körü körüne disiplin konusunda ise berbat. Politik davranmaz, meydan okumayı sever ve asla geri çekilmez. Rasyonel her insanın "deli" gözüyle baktığı tiplerden.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Savaşçı dizisi pazar akşamları saat 20:00 de.

Savaşçı fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Savaşçı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Savaşçı dizisi konusu hayli dikkat çekici; Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...
 
Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.
 
Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.
 
Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir | Evli ve Öfkeli | Savaşçı

yildiz-cagri-atiksoy.jpg

Yıldız Çağrı Atiksoy (d. 1 Nisan 1986, İzmir) Türk dizi oyuncusu. İki yıl İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan sanatçı daha oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde devam etti.

Ayrıca Plato Film, "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimi de almıştır.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle yıldızı parladı.

Yedi Güzel Adam isimli dizide de Zehra karakterine hayat verdi. Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterini canlandırmaktır.

Yıldız Çağrı Atiksoy Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

2017               Savaşçı    Aslı Özkaynak    Televizyon Dizisi
2015               Evli ve Öfkeli    Mine    Televizyon dizisi
2014-2015      Yedi Güzel Adam    Zehra    Televizyon dizisi
2013               Görüş Günü Kadınları    Gülay    Televizyon dizisi
2010 - 2013    Öyle Bir Geçer Zaman ki    Berrin Akarsu Taşer    Televizyon dizisi
2009               Bahar Dalları    Bahar Ziyadegil    Televizyon dizisi
2008               Kayıp Prenses    Defne    Televizyon dizisi
2008               Gazi    Leyla/Aslı    Televizyon dizisi
2008               Miras    İrem    Film
2007               Yersiz Yurtsuz    Hazal Şanoğulları    Televizyon dizisi
2006               Ah İstanbul    Ahu    Televizyon dizisi
2006               Yağmurdan Sonra    Işık Karuzo    Televizyon dizisi
2005               Aşk Oyunu    Gülşen/Ayşen    Televizyon dizisi
2004               Büyük Buluşma    1.Sezon Bölüm Oyuncusu    Televizyon dizisi
 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.