Yılmaz Demirtaş’tan Anlamlı Klip

Yılmaz Demirtaş’tan Anlamlı Klip

Ülkemizi yurtiçi ve yurt dışında birçok Müzik Festivali’nde temsil eden sevilen sanatçı Yılmaz Demirtaş, gerçekletirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Çoçukları bilinçlendirmek adına sözleri ve müziği kendisine ait olan ara

Ülkemizi yurtiçi ve yurt dışında birçok Müzik Festivali’nde temsil eden sevilen sanatçı Yılmaz Demirtaş, gerçekletirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Çoçukları bilinçlendirmek adına sözleri ve müziği kendisine ait olan aranjesini Burakhan Nur’un üstlendiği ‘Hepiniz bir fidan dikin’ adlı şarkısına yanmış ormanlık alanlarda çocuklarla birlikte klip çekti. Erkan Akpınar’ın yönetmenliğini yaptığı klibin çekimleri sırasında çocuklar duygusal anlar yaşadı.

Bugüne kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir İl Milli Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ‘Nesilden Nesile Türküler Sizi Çağırır’, Mahalle orkestrası, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi ile birlikte ‘Türküler Ömre Bedel’, kanser hastaları için; Müzik En Büyük Şifadır’, hemşireler için; Adı Hemşire’ gibi projelerin yanı sıra Alzaemer ve Demance hastaları ve down sedromlu ve otistik çocuklar ile birlikte gönüllü olarak şarkılar söyleyen sanatçı bu defa akciğerlerimiz olan ormanlar için sosyal sorumluluk projesine imzasını attı.
Yılmaz Demirtaş, son yıllarda kanayan yaramız olan ormanların kaybı için bir şarkı yapıp çocuklar ile birlikte klip çekti. Efem Çukuru’nda çekilen klipte Kaz Dağları ve İzmir yangınlarına dikkat çekildi.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.