Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 42.Bölüm Fragmanı-İZLE 10 Mayıs

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 42.Bölüm Fragmanı-İZLE, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan 42. Bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak...

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu​ dizisinin yeni bölümü olan 42. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 42. Bölüm yeni fragman izle…

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan 42. Bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak...

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan, 42. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Full HD Tek Part İzle. Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı TRT 1’de...

YUNUS EMRE AŞKIN YOLCULUĞU 41.BÖLÜM

Tapduk Emre, Kadı İlyas tarafından, büyücülük suçuyla yargılanır. Yalancı şahitlerin iftiralarıyla Kadı İlyas, Tapduk Emre’yi, suçlu bulur. Bu olay sonrasında, Yunus sarsılmıştır. Şahitlerin yalancılığından emin olan Yunus, yaptığı oyunla Tapduk Emre’yi aklamayı başarmıştır. Candaroğlu Argun Bey’in Tapduk Emre’ye yaptığı oyun, Yunus’un yardımıyla başarısız olmuştur. Bu durum Candaroğlu Argun Bey’i, son derece öfkelendirir. 

Yunus, Hoca Ahmet Yesevi dergâhı dervişleriyle karşılaşır. Bu dervişleri Tapduk Emre dergâhına getirir. Zahide, İsmail’i kullanarak, Yunus’a bir mektup yollar. Mektubu alan Yunus, buluşma yerine gider. Zahide, Yunus’a ilan-ı aşk eder. Yunus ise utancından bulunduğu yeri kaçarak, terk eder. Ancak onları, bir köylü gizlice dinlemektedir. Zahide konağa döner. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’ye nerede olduğunu sorar. Zahide ise kaçamak cevap verir. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’nin boğazını sıkar.

YUNUS EMRE AŞKIN YOLCULUĞU 40.BÖLÜM

Molla Kasım’ın, Yunus’u dinsiz olarak yaftalaması, dergâhta şaşkınlıkla karşılanmıştır. Tapduk Emre ise Yunus ve Molla Kasım’ı huzuruna çağırmıştır. Tapduk Emre, Molla Kasım’ı uygun bir şekilde uyarır. Candaroğlu Argun Bey ise Yunus’un görevine tekrar dönmesini istemektedir. Bu nedenle, Yunus’u çağırmıştır. Yunus, Argun Bey’in huzuruna çıkar ve göreve tekrar dönmek istemediğini iletir. 

Candaroğlu Argun Bey, beklemediği bu cevap karşısında öfkelenmiştir. Oğlu Şahin Bey’in de dergâhtan konağa dönmemesi sebebiyle, öfkesi bir kat daha artmıştır. Argun Bey, Kolcu Sarı Ağa’yı, Şahin Bey’i, dergâhtan alıp konağa getirmesi için görevlendirir. Sarı Ağa, Şahin Bey’i almak için yanına aldığı adamlarıyla dergâhı basar. İsmail, bu bilgiyi olay sırasında dergâhta olmayan Tapduk Emre’ye iletir. Bunu duyan ahiler de Tapduk Emre’nin peşine takılıp, dergâha gelirler. Arbede yaşanır. Kolcu Sarı Ağa, Tapduk Emre’nin yakasına yapışıp, Şahin Bey’i kendilerine vermesi için tehdit eder.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Tapduk Emre Şahin Bey’i Sarı Ağa’ya teslim edecek midir? Yunus’un bu olay karşısındaki tutumu ne olacaktır? Kolcu Sarı Ağa’yı, hangi tehlikeler beklemektedir? Candaroğlu Argun Bey’i, şaşkınlığa uğratan olay ne olacaktır? Candaroğlu Argun Bey’in şaşkınlığı, onu neler yapmaya sevk edecektir? Kadı İlyas’ı dergâha getiren sebep nedir? Yunus’u ve Tapduk Emre’yi hangi sürprizler beklemektedir? 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar