Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 43.Bölüm Fragmanı-İZLE 17 Mayıs

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 43.Bölüm Fragmanı-İZLE, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan 43. Bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak...

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu​ dizisinin yeni bölümü olan 43. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 43. Bölüm yeni fragman izle…

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan 43. Bölümü çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak...

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümü olan, 43. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Full HD Tek Part İzle. Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı TRT 1’de...

YUNUS EMRE AŞKIN YOLCULUĞU 42.BÖLÜM

Tapduk Emre dergâhı, tüm musibetleri atlatmıştır. Anadolu’nun her yanından dervişler, Tapduk Emre dergâhına, ziyarete gelmektedir. Artık Tapduk Emre de dervişlerini birer birer Anadolu’nun çeşitli vilayetlerine yollar. 

Yunus ise nefis merhalelerini aşmak için gayret göstermektedir. Dergâhın odunlarını temin etme görevinden, o sorumludur. Dergâhta, hiçbir huzursuzluk kalmamıştır. Ancak bu huzur ortamı, Zahide’nin ölüm haberiyle bozulur. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’yi öldürmüş ve hapse girmiştir. Bu olay, Tapduk Emre, Hanım Ana ve Bacım Sultan’ı üzer. Molla Kasım, dayısı Candaroğlu Argun Bey’i ziyarete gider. 

Candaroğlu Argun Bey ise servetini, Molla Kasım’a bağışladığını söyler. Molla Kasım, şaşkına dönmüştür. Molla Kasım ile Yunus arasındaki anlaşmazlıklar had safhaya ulaşmıştır. Bu anlaşmazlıkların üzerine Molla Kasım, Bacım Sultan’a evlenme teklif eder. Bacım Sultan ise Molla Kasım’ın bu teklifini, reddeder. Hayal kırıklığına uğrayan Molla Kasım, dergâhı Terk etmek için toplanır ve gider.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Molla Kasım’ın gidişi, dergâhta nasıl karşılanacaktır? Yunus, bu duruma ne tepki verecektir? Molla Kasım’ın gidişi, dergâh için, hangi kötü sonuçları meydana getirecektir? Tüm bu olanlar Yunus’u, nasıl etkileyecektir? Yunus ve Bacım Sultan’ı bekleyen sürprizler neler?

YUNUS EMRE AŞKIN YOLCULUĞU 41.BÖLÜM

Tapduk Emre, Kadı İlyas tarafından, büyücülük suçuyla yargılanır. Yalancı şahitlerin iftiralarıyla Kadı İlyas, Tapduk Emre’yi, suçlu bulur. Bu olay sonrasında, Yunus sarsılmıştır. Şahitlerin yalancılığından emin olan Yunus, yaptığı oyunla Tapduk Emre’yi aklamayı başarmıştır. Candaroğlu Argun Bey’in Tapduk Emre’ye yaptığı oyun, Yunus’un yardımıyla başarısız olmuştur. Bu durum Candaroğlu Argun Bey’i, son derece öfkelendirir. 

Yunus, Hoca Ahmet Yesevi dergâhı dervişleriyle karşılaşır. Bu dervişleri Tapduk Emre dergâhına getirir. Zahide, İsmail’i kullanarak, Yunus’a bir mektup yollar. Mektubu alan Yunus, buluşma yerine gider. Zahide, Yunus’a ilan-ı aşk eder. Yunus ise utancından bulunduğu yeri kaçarak, terk eder. Ancak onları, bir köylü gizlice dinlemektedir. Zahide konağa döner. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’ye nerede olduğunu sorar. Zahide ise kaçamak cevap verir. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’nin boğazını sıkar.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar