Yüreğir Yamaçlı Köyü

Yüreğir Yamaçlı Köyü

Yüreğir Yamaçlı köyü haberlerine, köye ait son dakika gelişmelerine, Yamaçlı köyünün tüm video, resim ve haberlerine, Yamaçlı köyüne özgü yemeklere, Yamaçlı köyü vefat haberlerine, Yamaçlı köyü eski adı, Yamaçlı hava durumu haberimizde...

Yüreğir Yamaçlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yamaçlı köyü son dakika gelişmeleri, Yamaçlı köyüne özgü yemekler, Yüreğir Yamaçlı köyünün tarihi, Yamaçlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yamaçlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yamaçlı, Adana ilinin Yüreğir ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yamaçlı Köyü Resimleri ve Yamaçlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yüreğir Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Yüreğir Adana Arası Kaç Km? Yüreğir Hava Durumu? Adana Köyleri ve Yüreğir Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Adanalı iseniz Adana Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Adanalı Ünlüler arasında Yüreğir Yamaçlı Köyünde doğan biri var mı? Yüreğir Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yamaçlı, Adana ilinin Yüreğir ilçesine bağlı bir mahalle.

Mahallenin adının Seyhan Nehri'nin doğal seddinin yamaçlarında olmasından dolayı aldığı düşünülmektedir. Karataş yolu üzerinden mahalleye inilirken yamaçlar görülmektedir.

Üstelik henüz regülatör köprü inşa edilmeden önce mahalleyi sürekli sel suları basmasından dolayı Gölbaşı da denmektedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.