Zalim İstanbul 19. Bölüm Fragmanı İzle; Cenk Başına Geleceklerden Korkuyor

Zalim İstanbul 19. Bölüm Fragmanı İzle; Cenk Başına Geleceklerden Korkuyor

Kanal D ekranlarında pazartesi günü ekrana gelen Zalim İstanbul 19. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Nedim' in dönüşü ile birlikte Şeniz ve Cenk olmak üzere herkes başına geleceklerden korkar.

Zalim İstanbul 19. Bölümü 18 Kasım Pazartesi günü Kanal D ekranlarında olacak. Şeniz tüm yaptıklarından dolayı başına geleceklerden korkuyor. Nedim' in neler yapacağını henüz kestiremiyor.  Yıllarca zalim olan Şeniz için roller değişmektedir. Ceren de telaşa kapılır. Nedim'in onu göndereceğini düşünür.

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 19.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Zalim İstanbul, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi 19.Bölüm yeni fragman izle…

Zalim İstanbul Dizisi Genel Hikaye | Konusu

Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Zalim İstanbul 18. Bölüm Özeti

zalim-istanbul-18.-bolum-ozeti.jpg

Köşk halkı Nedim’i dimdik ayakta karşılarında görmenin şaşkınlığını yaşar.

Nedim düğün yemeğine bomba gibi düşer. Köşk halkı Nedim’i dimdik ayakta karşılarında görmenin şaşkınlığını yaşar. Şeniz ve Cenk için ise geri sayım başlamıştır. Köşkün kendisine henüz hazır olmadığını söyleyen Nedim, amcasının tüm ısrarlarına rağmen o akşam köşkten ayrılır.

Nedim ertesi gün köşke geldiğinde ise Şeniz’ in en büyük kâbusu da gerçek olur. Şeniz ve Cenk için kıyamet artık Nedim’in iki dudağı arasındadır. Cemre aynı çatı altında yanına yaklaşamadığı Nedim’i ayakta görmenin sevincini uzaktan da olsa yaşar. Cenk ise neden hala evli kaldıklarını sorgulayacak ve Cemreyi köşeye sıkıştıracaktır.

Nedim için başlayan yeni hayat köşkteki herkes tarafından meraklı gözlerle izlenirken Seher, Ceren’ in neden hala affedilmediğini sorgular.

Ceren, Neriman’ın tüm zorlamalarına rağmen köşke girmekten köşe bucak kaçarken, hiç beklemediği bir anda Nedimi tam karşısında bulacaktır.

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan, 19. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Zalim İstanbul Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Zalim İstanbul dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.