Zalim İstanbul 32. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Zalim İstanbul 32. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünde neler olacak? Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünü pazartesi akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Zalim İstanbul yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi 32. Bölüm yeni fragman izle…

Zalim İstanbul 31. Bölümde; Cenk ve Cemre hayatta kalabilmek için direnirken, Cenk son anlarında Cemre’ye gerçekleri itiraf eder. Nedim’in son anda gelen kahramanca hamlesi ise, hem Cenk hem de Cemre için ikinci bir şans doğurur.

Agah, Cemre’yi kaçıranları yakalatmıştır. Adamları sorguya çekerken okların Şeniz’i göstermesi an meselesidir. Öte yandan Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğu gerçeğini ikisine de söylemeye kararlıdır. Şeniz, Cemre’nin hiç beklemediği anda onu sevdikleriyle vurmaya hazırlanmaktadır. Cenk ise, Cemre’yi bir kez daha kaybetmemeye kararlıdır ve Cemre'yi şaşkına çevirecek bir hazırlık içindedir.

Bütün bunlar olurken Ceren, üstündeki baskıya daha fazla dayanamaz ve ablasına bebeği hakkında gerçekleri söylemek için harekete geçer.

Oya ise, büyük planını adım adım kurmaktadır. Ufukta, köşkte yaşamaya başlayacak olan gizemli bir misafir görünür.

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Zalim İstanbul Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Zalim İstanbul dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar