Zalim İstanbul 37.Bölüm Fragmanı

Zalim İstanbul 37.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 37.Bölümünde neler olacak? Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 37.Bölümünü pazartesi akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 37. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Zalim İstanbul yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi 37. Bölüm yeni fragman izle…

Karaçay ailesine karşı intikam yemini ediyor!

Bebeğine türlü zorluklar sonunda kavuşan Ceren için olaylar durulmamaktadır. Mutluluğa kavuştuğunu düşünen Ceren için işler onun umduğu gibi gitmez. Çünkü Agah'ın bebek için planları vardır ve Ceren ile daha fazla yüz yüze gelmek istememektedir. Ceren'i evden apar topar atan Agah bu durumun sonuçlarına katlanacaktır. Cenk ise Ceren'i korumak namına herhangi bir hamlede bulunmaz. Öfkesini bastıramayan Ceren'in bebeği de elinden gittikten sonra kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Agah ve Cenk için intikam yemini eder. Ceren neler yapacak?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar