Zalim İstanbul 34. bölüm fragmanı, Zalim İstanbul 33. son bölüm izle

Zalim İstanbul 34. bölüm fragmanı, Zalim İstanbul 33. son bölüm izle

Zalim İstanbul dizisi bu akşam 33. bölümüyle ekranlara geldi. Oya’nın yaptığı plan tıkır tıkır işlemektedir. Oya bebeği köşke sokmayı başarır. Peki Zalim İstanbul 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Zalim İstanbul son bölüm izleme ekranı.

Kanal D' nin reyting rekortmeni dizisi Zalim İstanbul bu akşam 33. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Zalim İstanbul’un son bölümünde ise; Nedim Oya’nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir. Oya ise Nedim’ i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır. Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. İşte Zalim İstanbul 34. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

ZALİM İSTANBUL 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Zalim İstanbul dizisinin 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten Zalim İstanbul fragmanını izleyebilirsiniz…

ZALİM İSTANBUL 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ZALİM İSTANBUL 33. SON BÖLÜM İZLE

zalim-istanbul-33-son-bolum-izle.jpg

ZALİM İSTANBUL 33. BÖLÜM ÖZETİ

Oya’nın yaptığı plan tıkır tıkır işlemektedir. Oya bebeği köşke sokmayı başarır.
Nedim Oya’nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir. Oya ise Nedim’ i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır.
Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. Şeniz Agâh’ın kaydı dinlediğinde habersiz ona ulaşmaya çalışırken Agâh tüm gemileri yakmıştır. Ceren Şeniz’in çöküşünü keyifle izlerken köşkte bebeğin varlığı tüm dengesini bozacaktır.
Nedim Oya’nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir. Oya ise Nedim’i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır. Nedim için esas yıkım ise amcasının ihaneti öğrendiğini duyması ile olacaktır. Cenk babasındaki garipliği fark edip peşine düşerken hayatının en büyük sırrına da ulaşması an meselesidir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.