Zalim İstanbul 39.Bölüm Fragmanı-FİNAL

Zalim İstanbul 39.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 39.Bölümünde neler olacak? Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 39.Bölümünü pazartesi akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Zalim İstanbul yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi 39. Bölüm yeni fragman izle…

Agah Karaçay, Ceren'in ifşa ettiği DNA raporunu gördükten sonra kalp krizi geçiriyor ve ölüyor. Ölümü başta Cenk olmak üzere herkesi derinden etkiliyor. Bir tek amacına ulaşan Ceren bu duruma kayıtsız kalıyor. Ceren, Agah Beyin ölümünü kullanarak tekrar köşke yerleşiyor. Onu yerleşmesi ile Şeniz öfkeden kuduruyor. Cenk ile evleneceğini duyunca da geri dönülmez bir karar alıyor. Ceren'i öldürmeyi planlayan Şeniz, odasına gelen Ceren ile boğuşuyor. İkisi de herkesin gözleri önünde balkondan aşağıya düşerek hayatlarını kaybediyorlar.


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.