Zalim İstanbul 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Zalim İstanbul 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Zalim İstanbul 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünde neler olacak? Zalim İstanbul 5. Bölümünü pazartesi akşam Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Zalim İstanbul, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi 5.Bölüm yeni fragman izle…

zalim-istanbul-5-bolum-fragmani

Zalim İstanbul 5. Bölüm İzle

Civan tutuklanıyor!

Cemre, karşısında Cenk’i görünce neye uğradığını şaşırır. Küstahça hareketine karşılık Cenk, hiç beklemediği bir cevap alır. Agah suçlamayı reddeden Civan’ı kurtarmak için tüm avukat ordusunu seferber eder. Karaçay’ın yakasında yine Seher’in elleri vardır. Bu kargaşadan fırsat bulan Şeniz ise, Seher ve ailesini kapıya koyarken, Nedim’i elleriyle zehirlemeye devam eder. Ellerinde bavulları bir kez daha sokakta kalan Yılmaz ailesi ummadıkları birinden destek görürler.

Ceren yaptığı gebelik testinin pozitif sonucuyla keyiflenirken Seher, Civan’ın tutuklanmasıyla tüm gücünü yitirir. Şeniz ve Agah’ın hararetli tartışmasını bölen Nedim ve ağzından dökülenler Agah’ı buruk bir mutluluğa sürüklerken, Şeniz için sarsıcı olur. Agah, Cenk’i Cemre konusunda uyardığında aldığı cevap karşısında yıkılırken,  Cemre telefonunun ekranındaki can alıcı görüntüleri Agah’a izletir. Şeniz, bir şok daha yaşayacaktır.

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Zalim İstanbul Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Zalim İstanbul dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.