Zararın Def’i İçin Okunacak Vird-i Azîm

Zararın Def’i İçin Okunacak Vird-i Azîm

Zararın Def’i İçin Okunacak Vird-i Azîm hangisidir, Vird-i Azîm kaç defa okunmalıdır soruları internetten sıkça araştırılıyor. İşte detaylar...

Rahman ve Rahîm Allah’ın adıyla

Kendimi, ailemi, yakınımda ve uzağımda bulunan bana ait her şeyi, ölümden uzak Ebedî Hayy olan Yüce Rabbime emanet ettim; O’nunla sıyanet altına aldım. Bütün bunların muhafazası için sırtımı Hayy ve Kayyûm olan Yüceler Yücesi Allah’a dayadım. Allah’ın, O dilemedikçe asla ulaşılamayan ve zedelenemeyen koruma ve zimmetinde ve her zaman gerçekleştirdiği ve zayi edilmesine asla müsaade etmediği taahhüdü altında sabahladım/akşamladım.

Allah’ın sapasağlam dinine sarıldım. O, benim ve bütün semavat u arzın yegâne Rabbidir. O’ndan başka ilah yoktur.

Yüce Rabbimin, “sen de yalnız O’nun himayesine sığın, yalnız O’na güven!” emrine ittibâen, ben de O’na sığındım, O’na güvendim. Allah’a tevekkül ettim. O’na, O’nun fermanlarına sımsıkı sarıldım. İşimi, Allaha havale ve tefvîz eyledim. Ne güzel takdir edicidir Allah! “Allah en güzel şekilde korur ve O, Merhametliler Merhametlisidir.”

Kainatın İftihar Tablosu Efendimiz Hazreti Muhammed’e (aleyhissalâtü vesselâm), tertemiz, pırıl pırıl ailesine, kerem ve iyilik sahibi olan ashâb-ı kirâmına salât ve selâm eyle Allahım! Yarattıkların adedince, Yüce Zâtının hoşnutluğunca, Arş’ının ağırlığınca, tekvînî ve teşrîî kelimelerin dolusunca salât ve selâm eyle.

“Size kendi aranızdan öyle bir Peygamber geldi ki zahmete uğramanız ona ağır gelir. Kalbi üstünüze titrer, müminlere karşı pek şefkatli ve merhametlidir. Buna rağmen aldırmaz, yüz çevirirlerse, ey Resûlüm de ki: [“Allah bana yeter. O’ndan başka ilah yoktur. Ben yalnız O’na dayanırım. Çünkü O, büyük Arş’ın, muazzam hükümranlığın sahibidir. (7 defa)”]

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.