Zümrüdüanka 2. Bölüm İzle! Fox Tv Zümrüdüanka  2. Bölüm Son Bölüm İzle

Zümrüdüanka 2. Bölüm İzle! Fox Tv Zümrüdüanka 2. Bölüm Son Bölüm İzle

Zümrüdüanka 2. bölümüyle cumartesi saat 20.00'da Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Serhat’ın dönüşü Zümrüt’ü darmadağın etmiştir. Serhat’ın da yüreği yangın yeridir. Zümrüdüanka 2. son bölümünü haberimizdeki linkten izeyebilirsiniz.

Oğlunun ölümünden dolayı Zümrüt’ü suçlayan Azimet onun ölüm fermanını imzalar! Ama bilmiyordur ki Adil son nefesini verirken Zümrüt’ü Serhat’a emanet etmiştir... Zümrüdüanka 2. bölümüyle cumartesi akşam Fox TV’de ekranlara geliyor. Serhat aşkı mı nefreti mi seçecektir?

Serhat, Zümrüt’ü Azimet ve Abbas’tan nasıl koruyacaktır? Serhat ve Zümrüt’ün aşkları küllerinden doğabilecek midir? Tüm gelişmeler cumartesi akşam Zümrüdüanka 2. bölümde izleyici karşısında olacak. Fox TV’nin beğenilen dizisi Zümrüdüanka 2. bölüm izlemek için haberimizdeki linki tıklayın!..

Zümrüdüanka 2. BÖLÜM İZLE! FOX TV Zümrüdüanka SON BÖLÜM…

Fox TV’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka cumartesi akşamı 2. bölümüyle ekranlara geliyor.

Zümrüdüanka 2. BÖLÜM İZLE!

Zümrüdüanka 1. Bölüm Özeti

zumruduanka-1-bolum-ozet.jpg

Yıldız’ın hayatı Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender’in amacı Halit’ten boşanma planına Yıldız’ı alet etmektir. Ender’in ahlaksız teklifiyle ne yapacağını bilemeyen Yıldız, hayatının kararını vermek zorunda kalır. Kardeşi Zeynep ise Halit’in ortağı Alihan’ın şirketinde işe başlar. Yıldız hayallerine kavuşman

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.