Zümrüdüanka dizisi bu akşam var mı? 4 Nisan Fox TV  kanal yayın akışı

Zümrüdüanka dizisi bu akşam var mı? 4 Nisan Fox TV kanal yayın akışı

Fox TV' nin sevilen dizisi Zümrüdüanka yeni bölüm yayınlanacak mı sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları izleyici ile buluşan Zümrüdüanka dizisi geçtiğimiz hafta yeni bölüm yayınlanmamıştı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın paylaştığı, “Zümrüdüanka”, imkansız bir aşkın duygu yüklü hikayesini izleyiciyle buluşturuyor. Zümrüdüanka dizisi bu akşam yeni bölüm var mı sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçen hafta Cumartesi akşamı ekrana gelmeyen Zümrüdüanka dizisinin yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği büyük merak konusu olmaya devam ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

Corona virüs tedbirleri kapsamında çekimlerine ara verilen Zümrüdüanka dizisi bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmeyecek. Dizinin yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği ise henüz açıklanmadı.

FOX TV 4 NİSAN KANAL YAYIN AKIŞI

19:00 GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER

20:00 HABABAM SINFI ASKERDE

22:30 MASKELİ BEŞLER IRAK

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman, Sebahat Kumaş, Mine Kılıç, Simge Selçuk, Korkmaz Arslan, Asiye Dinçsoy, Pelin Abay, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Miray Akay, Gönül Akbaş, Serkan Açay, Gökhan Bekletenler, Eren Demir, Umut Karadağ, Nazlı Pınar Kaya ve Ebrar Baba gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer alıyor.

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM ÖZETİ

Özgüçler konağında hapis tutulan Suhandan’sa artık dayanamıyordur. Ama onu kurtaracak kimse yoktur... Suhandan gözünü karartır. Hayatı pahasına da olsa o konaktan kaçacaktır. Her şey içinden çıkılmaz bir hâl alırken tüm Demirkanlar nefesini tutmuş, Serhat’ın onları kurtarmasını bekliyordur... Serhat bir kez daha toprağın altından çıkıp, küllerinden doğabilecek midir? Zümrüt büyük aşkı için verdiği savaşı kazanabilecek midir?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.