Zümrüdüanka dizisi nerede çekiliyor? Konusu ve Oyuncuları

Zümrüdüanka dizisi nerede çekiliyor? Konusu ve Oyuncuları

Fox Tv' de yayınlanan Zümrüdüanka dizisi konusu ve oyuncuları ile ilk bölümüyle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı ve reytinglerde ilk sıralara yerleşti. Zümrüdüanka dizisi nerede çekiliyor? Konusu ve Oyuncuları kimler?

Zümrüdüanka oyuncuları arasında başrolleri Alp Navruz (Serhat Demirkan) ve Ceren Yılmaz (Zümrüt Kuloğlu) paylaşıyor.

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, yönetmen koltuğuna Cemal Şan’ın oturduğu Zümrüdüanka dizisinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? İŞTE KONUSU VE OYUNCULARI

Güçlü aşk hikayesi ve sürükleyici konusuyla dikkat çeken Zümrüdüanka dizisi Kapadokya’da çekiliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman gibi isimler yer alıyor.

Dizinin çekimler Nevşehir’in göz bebeği Ürgüp’e bağlı Karağandere Mahallesinde yapılıyor.

Alp Navruz (Serhat Demirkan)

alp-navruz-(serhat-demirkan).jpg

20’lerinin sonunda... Nevşehir’in en zengin ailelerinden Demirkanların büyük torunu... Anne ve babasını daha çok küçükken kaybetti... Bu yüzden amcası Adil Demirkan onu kendi oğlu gibi yetiştirdi... Ama yine de yetim ve öksüz büyümenin acısını her zaman yüreğinde hissetti Serhat... Bundan dolayı da hiddetli, savaşkan bir delikanlı oldu... Çalışkan, azimli, cesur ve pes etmek nedir bilmeyen bir yapısı vardı... Küçüklüğünden beri hem okudu hem de amcasının yanında; fabrikalarda, kum ocaklarında, narenciye depolarında çalıştı. Mühendisliği bitirdi. Vatani görevini yapmaya gitti… Sonra… Suriye’de şehit düştüğü haberi geldi… Ve herkesin hayatı bir anda değişti…

Alp Navuz Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu. Küçük yaşlarda yazı yazma merakı başladı. Şiir ve öyküler yazmaktadır. Türkçe Eğitimi alanında Yüksek lisans eğitimi almaktadır. Bir klasik bir spor markanın reklam yüzü oldu. Birçok oyuncu koçu ile çalıştı, oyunculuk ve kamera önü teknik eğitimleri aldı ve almaya devam etmektedir. Arel Üniversitesi ve birçok sosyal yardımlaşma kurumlarından en iyi çıkış yapan ve yılın oyuncusu ödülünü aldı.

Alp Navruz'un Oynadığı Diziler

Zümrüdüanka / Serhat / 2020
Elimi Bırakma / Cenk Çelen / 2018-19
Fazilet Hanım ve Kızları / Sinan Egemen / 2017
Arkadaşlar İyidir / Berke / 2016

Ceren Yılmaz (Zümrüt Kuloğlu)

20’lerinin başında... Fakruzaruret içindeki Kuloğlu Ailesi’nin en büyük kızı... Anası, babası ve iki kardeşiyle müflis Körkuyu Mahallesi’nde yaşıyordu. Çalışkan, vefalı, kendinden daha çok ailesini düşünen, onurlu ve sebatkar bir kızdı. Tüm ailenin yükü onun sırtındaydı. Demirkanların holdinginde çalışıyordu ama maaşı beş boğazı geçindirmeye yetmiyordu. Ve o kadar büyük bir sırrı vardı ki bu sır yüreğini dağlıyordu…

Ceren Yılmaz Kimdir?

ceren-yilmaz-(zumrut-kuloglu).jpg

6 Haziran 1990 yılında Samsun'da doğmuştur. Filinta ve Deli Gönül dizilerinde rol almış. Üç Harfliler : ''Adak'' sinema film'inde başrol olarak yer almıştır.

Ceren Yılmaz'ın Oynadığı Diziler

Zümrüdüanka / Zümrüt / 2020
Deli Gönül / 2017
Filinta / 2016

Ceren Yılmaz'ın Oynadığı Filmler

Üç Harfliler : "Adak" / 2019

Selim Bayraktar (Abbas Demirkan)

selim-bayraktar.jpg

Sebahat Kumaş (Saniye Arsoy)

sebahat-kumas-(saniye-arsoy).jpg

Ayten Uncuoğlu-Azimet Demirkan

ayten-uncuoglu-azimet-demirkan.jpg

Umut Karadağ-Adil Demirkan

umut-karadag-adil-demirkan.jpg

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.