Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı İzle 26 Şubat

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı İzle 26 Şubat

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünü pazartesi akşamı kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Siyah Beyaz Aşk , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi 19. Bölüm yeni fragman izle…

Siyah Beyaz Aşk fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde siyah beyaz aşk dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrollerinde İbrahim Çelikol ve Birce Akalay in rol aldığı siyah beyaz aşk dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da siyah beyaz aşk dizisi oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Birce Atalay yine küçük ağa dizisindeki gibi doktor rolünde.

Kanal D dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralara yerleşecek olan siyah beyaz aşk dizisi 16 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Siyah beyaz aşk dizisi konusu diğer dizilerden ayrılıyor.  Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor!  Kanal D nin iddialı dizilerinden Siyah Beyaz aşk dizisi konusu şöyle;  Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. 

Birce Akalay yine doktor olarak karşımızda. Aslı Çınar; Lise çağında babasını kaybeder. Hayata olan bağlılığı, umudunu hiç kaybetmemesi ve mücadeleci kişiliği onu ayakta tutar. Ağabeyi Cem ile birlikte yaşar. Başarılı ve yardımsever bir genel cerrahtır. Bağımsız ruhludur. Hayat doludur. İnsanların sevgi ve emekle değişebileceklerine, iyileşebileceklerine inancı tamdır. 

İbrahim Çelikol ise Ferhat ismi ile karşımızda.  Ferhat Aslan; 11 yaşındayken babasının gözlerinin önünde öldürülmesiyle bütün hayatı değişir. Tertemiz hayat dolu bir çocuk olan Ferhat, dayısı Namık sayesinde kirli işlere bulaştırılır ve ailesi için kendisini feda eder. Namık’ın sağ kolu ve en güvendiği kişidir. Namık’ın bütün karanlık işlerini yapar. Korkusuz ve yeri geldiğinde acımasızdır. İçindeki sevgiyi sonsuza dek gömdüğüne inanır.

siyah-beyaz-ask-19-bolum-fragmani

Siyah Beyaz Aşk 18. Bölümde Neler Olacak?

Aslı ile Ferhat'ın mutlu hikayesi uzun sürmüyor; ikiliyi büyük bir tehlike bekliyor!

Aslı ile Ferhat, aralarındaki engelleri kaldırdıktan sonra kendilerini aşkın kollarına bırakırlar. Fakat bu mutluluk anları çok uzun sürmez. Ailelerinin başına gelen belaların sorumlusu olarak Aslı'yı gören Namık Emirhan, onun öldürülmesi için Cüneyt'e emir verir. Namık Emirhan'ın sağ kolu olmak isteyen Cüneyt, hırsları için Aslı'yı öldürmeye karar verir.

Aslı, yapılan plan sonucu kaçırılır. Ferhat'a bir kötü haber de Yiğit'in oğlu Özgür'den gelir. Özgür de kaçırılır ve Ferhat, kardeşi Yiğit ile birlikte hareket etmek durumunda kalır. Ferhat, Aslı'yı kurtarabilecek mi? Cüneyt, Namık Emirhan'ın gözüne girebilecek mi? Ferhat ile Namık Emirhan'ın yeni yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Özeti

Aslı ile Ferhat, aşk tazeliyor; ikili arasındaki romantik dakikalar zirve yapıyor!

Ferhat'ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Aslı, onu terk etme kararı alır. Ferhat, onu bu kararından vazgeçirmeye çalışır. Ferhat, Aslı'ya olan aşkına engel olmayacaktır ve aşkı uğruna savaşmayı göze alır.

Aslı'nın kalbini yeniden kazanmayı başaran Ferhat, yaşayamadıkları anların tadını çıkarmaya başlar. Gülsüm ise Abidin ile evlilik hazırlıklarına başlar. Ailenin onayını almak isteyen Gülsüm ile Abidin'e en büyük destek beklemedikleri birinden gelecektir.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 19. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Siyah Beyaz Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Siyah Beyaz Aşk dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.