46 Yok Olan 3.Bölüm Fragmanı 10 Nisan

46 Yok Olan 3.Bölüm Fragmanı Yakında, 46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen 46 Yok Olan, yeni bölümleriyle ... günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan 46 Yok Olan dizisi 3. Bölüm yeni fragman izle…

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan, 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. 46 Yok Olan Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. 46 Yok Olan dizisi yeni bölümleriyle  yakında Star Tv’de...

Sezonun en güçlü kadrosu, sıradışı bir proje ile Star ekranlarında…

46 YOK OLAN 2.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE...

46 YOK OLAN 1.BÖLÜM FRAGMANI İZLE...

“Aç Gözlerini, Yakında Uyanacaksın!”
Serdar Akar’ın yönetmenliğinde, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal’ın yer aldığı, senaryosu Ercan Mehmet Erdem’e ait olan ‘46 Yok Olan’ Star’da izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. 

Son dönemin en gözde isimlerinin başında gelen Erdal Beşikçioğlu, sezonun en güçlü kadrosuyla ekranlara geri dönüyor. 

60 dakikalık formatıyla dizi dünyasına yeni bir soluk getireceği düşünülen ‘46 Yok Olan’da, kız kardeşini hayata döndürmek için bir bilim insanının kendini kobay olarak feda etmesi, büyük çabalar harcaması ve sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yolculuğa çıkışının hikayesi işleniyor.

Serdar Akar bir kez daha Türkiye’de yapılmamış¸ olanı yapıyor. Efsane yönetmen psikolojik gerilim türündeki ilk yerli diziyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. 
 

46 Yok Olan dizisi ne zaman başlıyor?

46 Yok Olan dizisi oyuncuları kimler?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar