46 Yok Olan 6.Bölüm Fragmanı 6 Mayıs

46 Yok Olan 6.Bölüm Fragmanı Yakında, 46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen 46 Yok Olan, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan 46 Yok Olan dizisi 6. Bölüm yeni fragman izle…

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan, 6. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. 46 Yok Olan Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. 46 Yok Olan dizisi yeni bölümleriyle  cuma akşamı Star Tv’de...

Sezonun en güçlü kadrosu, sıradışı bir proje ile Star ekranlarında…

46 YOK OLAN 5.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE...

BÜYÜK YÜZLEŞME

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat’ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler.
İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için herşey yeniden başlıyor.
Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.

Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.

46 YOK OLAN 4.BÖLÜM FRAGMANI İZLE...

ORGAN MAFYASININ ELİNE DÜŞEN MURAT’I NELER BEKLİYOR?

Babasının ölümüyle ilgili daha önce hiç duymadığı gerçekleri öğrenen Murat için yolun sonu görünmektedir.  Peki organ mafyası yakaladıklarını düşündükleri Murat’tan başka bir kişiyle karşılaştıklarını anladıklarında neler yaşanacak?
Geceleri yaptıkları konusunda gittikçe daha da endişelenen Murat, amcası ve Salim’in de ısrarlarıyla tedavi olmaya karar verir. Ne var ki Murat’ın içindeki bastıramadığı öfkesi burada da ortaya çıkar.

Tehlikede olduğunu düşündüğü için Doğan’dan yardım isteyen Selin, yavaş yavaş kendisi hakkında bilinmeyenleri de anlatmaya başlar. İzleyiciler bu bölümde Doğan’ın hiç bilinmeyen bir yönüyle tanışacaklar.
Ceyla, babasının ölümüyle ilgili Murat’ın sakladığı bir şeyler olup olmadığını öğrenmek için cesaretini toplar ve karşısına çıkar.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar