46 Yok Olan 5.Bölüm Fragmanı 24 Nisan

46 Yok Olan 5.Bölüm Fragmanı Yakında, 46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen 46 Yok Olan, yeni bölümleriyle ... günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan 46 Yok Olan dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. 46 Yok Olan Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. 46 Yok Olan dizisi yeni bölümleriyle  yakında Star Tv’de...

Sezonun en güçlü kadrosu, sıradışı bir proje ile Star ekranlarında…

46 YOK OLAN 4.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE...

ORGAN MAFYASININ ELİNE DÜŞEN MURAT’I NELER BEKLİYOR?

Babasının ölümüyle ilgili daha önce hiç duymadığı gerçekleri öğrenen Murat için yolun sonu görünmektedir.  Peki organ mafyası yakaladıklarını düşündükleri Murat’tan başka bir kişiyle karşılaştıklarını anladıklarında neler yaşanacak?
Geceleri yaptıkları konusunda gittikçe daha da endişelenen Murat, amcası ve Salim’in de ısrarlarıyla tedavi olmaya karar verir. Ne var ki Murat’ın içindeki bastıramadığı öfkesi burada da ortaya çıkar.

Tehlikede olduğunu düşündüğü için Doğan’dan yardım isteyen Selin, yavaş yavaş kendisi hakkında bilinmeyenleri de anlatmaya başlar. İzleyiciler bu bölümde Doğan’ın hiç bilinmeyen bir yönüyle tanışacaklar.
Ceyla, babasının ölümüyle ilgili Murat’ın sakladığı bir şeyler olup olmadığını öğrenmek için cesaretini toplar ve karşısına çıkar.

46 YOK OLAN 3.BÖLÜM FRAGMANI İZLE...

Heyecan kaldığı yerden devam edecek!
Yapımcılığını Nunova Film’in yaptığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Kay Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal'ın yer aldığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı "46 Yok Olan’da heyecan 3. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. 

MURAT’IN ÜRKÜTEN DEĞİŞİMİ
Ayhan’ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamaz. Salim, Murat için endişelenir ve ne olup bittiğini anlamak için takip etmeye başlar. Öte yandan Ferit de olan biteni izler. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat’ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kalır.

Murat, babasının cinayeti üzerine araştırmalarını yoğunlaştırır. Ayhan’dan hastane ile ilgili duydukları sonrasında radarına bir doktor girer. Doktoru bulmak için harekete geçen Murat nasıl bir isimle karşılaşacak?

Babasını toprağa veren Ceyla bu gerçekle yüzleşmekte zorlanmaktadır. Bu süreçte annesinin tavrı da her şeye tuz biber eker. Babasının ölümü hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen Ceyla, Selin’i arar. Bu konuşmada öğrendiği bir detay Ceyla’yı oldukça şaşırtır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar