46 Yok Olan 8.Bölüm Fragman 20 Mayıs

46 Yok Olan 8.Bölüm Fragmanı Yakında, 46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen 46 Yok Olan, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan 46 Yok Olan dizisi 8. Bölüm yeni fragman izle…

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

46 Yok Olan dizisinin yeni bölümü olan, 8. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. 46 Yok Olan Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. 46 Yok Olan dizisi yeni bölümleriyle  cuma Star Tv’de...

Sezonun en güçlü kadrosu, sıradışı bir proje ile Star ekranlarında…

46 YOK OLAN 7.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE...

Babasının katiliyle yüzleşen ve onu öldüren Murat’ın içindeki öfke dinecek mi?
Murat’a yardım edip, katili yaklayan ve  buluşturan Süha ve Vecdi kim? Murat, neden yardım ettiklerinin cevabını arayacak.

Gece kulübünde öğrencisiyle karşılaşan Murat kendisini hiç beklemediği olayların tam ortasında bulacak.
Selin, Doğan ile ilgili gerçekleri öğrenmek ister. Doğan’ın Selin’e tepkisi ne olacak?

46 YOK OLAN 6.BÖLÜM FRAGMANI İZLE...

EZO UYANIYOR MU?
Murat, tanımadığı birisi tarafından telefonla aranarak babasının katiline ulaşabileceğini öğrenecek. İntikamını almak ve hep cevabını aradığı soruları bulmak için ayağına gelen bu fırsata ne cevap verecek?
Ceyla, hayatında ilk kez bu kadar rahat hissederek, Murat’a kendisiyle ilgili çok ilginç detaylar anlatacak. Peki Ceyla geceyi hatırlayınca neler hissedecek?

Selin’in Bursa’daki gizli göreviyle ilgili gerçekler ortaya çıkıyor. Selin, Bursa’daki komiseriyle tüm yaşananlardan sonra ilk kez bir araya gelecek. Bu görüşmede neler yaşanacak?

Doğan, Selin’in peşindeki takipçi için yaptığı araştırmalardan rahatsız olur. Yakalanmamak için Selin’i engellemek isteyen Doğan nasıl bir yola başvuracak?

Ezo için uyanma vakti yaklaşıyor mu? Ceyla, Ezo için çok önemli bir ana tanık olacak.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar