4N1K İlk Aşk 12. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

4N1K İlk Aşk 12. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

4N1K İlk Aşk 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı, 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünü cuma günü Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen 4N1K İlk Aşk, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan 4N1K İlk Aşk dizisi 12. Bölüm yeni fragman izle…

4n1k-ilk-ask-12-bolum-fragmani

4N1K İlk Aşk 12. Bölüm İzle

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünü cuma günü Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ali’nin gerçekleri bilmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak’ı ikna etmeye çalışır. Kendi yaşadıklarını örnek veren Barış, onu ikna etmek için anne ve babasının mezarına bile götürür. Barış’ın Yaprak’a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalışır. Her ikisinin de kendisinden bir şey sakladığına iyice emin olur.

Oğuz’un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes dört koldan Oğuz’lara yardım etmek için seferber olur. Cihan ile Ece arasında ise beklenmedik bir gelişme yaşanır. Okula yeni gelen Tuna’nın tuhaf davranışları herkesi tedirgin eder, özellikle de Yaprak’ı. Barış’ın baskısına dayanmayan Yaprak, Ali’ye her şeyi itiraf etmeye gider. Evde ise onu bambaşka bir sürpriz beklemektedir.

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 12. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. 4N1K İlk Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. 4N1K İlk Aşk dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.