4N1K İlk Aşk 13. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

4N1K İlk Aşk 13. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

4N1K İlk Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı, 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünü cuma günü Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen 4N1K İlk Aşk, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan 4N1K İlk Aşk dizisi 13. Bölüm yeni fragman izle…

4n1k-ilk-ask-13-bolum-fragmani

4N1K İlk Aşk 13. Bölüm İzle

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünü cuma günü Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yaprak’ın yalan aşk itirafı Ali’nin canını fena yakar. Eve gitmek istemeyen Ali, Ela öğretmenine gider. Uzaktan sevmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Ela, Ali’yi teselli eder. Ancak bu durum Jülide’nin hiç hoşuna gitmez ve soluğu Ela’nın evinde alır. Barış, bu oyuna devam edeceklerse Yaprak’tan adam gibi oynamasını ister ve onu uyarır; “Dikkat et gerçeğe dönümesin aşkımız” der. Onların konuşmalarına ise Tuna kulak misafiri olur.

Okul gündemine Yaprak-Barış aşkı bomba gibi düşer. Babasını affetmeyen Ece çetenin operasyonu ile geceyi Melike’nin evinde saklanarak geçirir. Gökhan’ın Merve kıskançlığı bu kez başını büyük derde sokar. Barış ve Yaprak’ı takip eden çete Ali ile ilgili gerçeği öğrenir. Jülide ise Yaprak’ı Ali ile ilgili konuşmak için çağırır.

FRAGMAN HENÜZ YAYINLANMADI...

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 13. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. 4N1K İlk Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. 4N1K İlk Aşk dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
1
0
0
1
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum