4N1K İlk Aşk 14. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

4N1K İlk Aşk 14. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

4N1K İlk Aşk 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı, 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü cuma günü Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen 4N1K İlk Aşk, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan 4N1K İlk Aşk dizisi 14. Bölüm yeni fragman izle…

4n1k-ilk-ask-14-bolum-fragmani

4N1K İlk Aşk 14. Bölüm İzle

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü cuma günü Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Saklanan gerçekler bir bir gün yüzüne çıkıyor. Ali, Barış’ı zorlayarak saklanan sırrı öğrenmeye çalışır. İki genç arasındaki inatlaşma tehlike dolu bir oyuna dönüşür.

Yaprak ne kadar inkar etse de  Ali’nin arkadaşlığın ötesindeki duygularını fark ediyor. Tekin ile Ela’nın giderek yakınlaştığını fark eden Jülide, son kozunu oynayıp okula müfettişleri gönderir. Müdür, Sinan ve Ece’nin aşkına tam onay vermese de olumlu bir adım atar.

Yaprak, Ali ile hem karşılaşmamak hem de yüzleşmemek için okula gitmez. Ancak Barış’tan kaçmak o kadar kolay değildir. Ali sonunda gerçekleri öğrenir. Şimdi sıra Yaprak’a gelmiştir. Gökhan, Merve’nin son dakika hamlesi ile karakoldan kurtulur. Fakat Ece’nin başına beklenmedik bir olay gelir. Ali, tüm duygularını Yaprak’a açıklar. Peki Yaprak’ın tepkisi ne olacak? Sadece Ali’nin değil Barış’ın da aşkını öğrenen Yaprak hangisini seçecek?

FRAGMAN HENÜZ YAYINLANMADI...

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. 4N1K İlk Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. 4N1K İlk Aşk dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
2
0
0
0
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum