Afşin Bakraç   Köyü

Afşin Bakraç Köyü

Bakraç Köyü haberleri, Afşin Bakraç köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bakraç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Bakraç Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Afşin Bakraç köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bakraç köyü son dakika gelişmeleri, Bakraç köyüne özgü yemekler, Afşin Bakraç köyünün tarihi, Bakraç köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bakraç köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bakraç , Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bakraç  Köyü Resimleri ve Bakraç  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Afşin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Afşin Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Afşin Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Afşin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Çıldır Bakraç  Köyünde doğan biri var mı? Afşin Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bakraç , Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesine bağlı bir mahalledir,

12 Kasım 2012'de TBMM'de kabul edilen 6360 sayılı kanun öncesinde belde statüsündeydi.Eski adı Arıstıl'dır. Arıstıl kelimesi Ermenice olup Bakraç olarak değiştirilmiştir.
Kahramanmaraş il merkezine 155 km, Afşin ilçesine 5 km uzaklıktadır.
 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.