Afşin BüyüktatlıKöyü

Afşin BüyüktatlıKöyü

Büyüktatlı Köyü haberleri, Afşin Büyüktatlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Büyüktatlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Büyüktatlı Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Afşin Ağcaşar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ağcaşar köyü son dakika gelişmeleri, Ağcaşar köyüne özgü yemekler, Afşin Ağcaşar köyünün tarihi, Ağcaşar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ağcaşar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ağcaşar , Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ağcaşar  Köyü Resimleri ve Ağcaşar  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Afşin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Afşin Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Afşin Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Afşin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Çıldır Ağcaşar  Köyünde doğan biri var mı? Afşin Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ağcaşar, Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesine bağlı bir mahalledir.

Büyüktatlı K.Maraş Afşin İlçesine bağlı. Kahramanmaraş'a 157 km, Afşin'e 42 km uzaklıkta olup, 2000 nüfus sayımına göre 5447 nüfusa sahip.
Karasal iklim görülmektedir.


 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.