Afşin Dağlıca Köyü

Afşin Dağlıca Köyü

Dağlıca Köyü haberleri, Afşin Dağlıca köyü güncel son dakika gelişmeleri, Dağlıca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Dağlıca Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Afşin Dağlıca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dağlıca köyü son dakika gelişmeleri, Dağlıca köyüne özgü yemekler, Afşin Dağlıca köyünün tarihi, Dağlıca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dağlıca köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dağlıca , Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dağlıca  Köyü Resimleri ve Dağlıca  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Afşin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Afşin Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Afşin Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Afşin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Çıldır Dağlıca  Köyünde doğan biri var mı? Afşin Doğumlu Ünlüler Kimler?

Dağlıca , Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesine bağlı bir mahalledir.

Dağlıca beldesi, Kahramanmaraş il merkezine 180, Afşin ilçe merkezine 38 km mesafededir. Bölge geneli karasal iklime sahiptir, yazları sıcak ve kurak kışları oldukça soğuktur. Bölgenin geçim kaynağı hayvancılık, meyve ve sebze yetiştiriciliğidir. Arazi şartlarının zorlu ve ekilecek alanın az olması belde nüfusunun %90 inin göç etmesine sebep olmuştur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.