Afşin Kangal Köyü

Afşin Kangal Köyü

Kangal Köyü haberleri, Afşin Kangal köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kangal köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Kangal Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Afşin Kangal köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kangal köyü son dakika gelişmeleri, Kangal köyüne özgü yemekler, Afşin Kangal köyünün tarihi, Kangal köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kangal köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kangal , Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kangal  Köyü Resimleri ve Kangal  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Afşin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Afşin Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Afşin Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Afşin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Çıldır Kangal  Köyünde doğan biri var mı? Afşin Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kangal , Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesine bağlı bir mahalledir. 

Kahramanmaraş iline 166 km, Afşin ilçesine 16 km uzaklıktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.