Akyazı Bediltahirbey Köyü

Akyazı Bediltahirbey Köyü

Bediltahirbey Köyü haberleri, Akyazı Bediltahirbey köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bediltahirbey köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Bediltahirbey köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akyazı Bediltahirbey köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bediltahirbey köyü son dakika gelişmeleri, Bediltahirbey köyüne özgü yemekler, Akyazı Bediltahirbey köyünün tarihi, Bediltahirbey köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bediltahirbey köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bediltahirbey, Sakarya ilinin Akyazı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız bediltahirbey köyü resimleri ve bediltahirbey köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akyazı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Akyazı Sakarya Arası Kaç Km? Akyazı Hava Durumu? Akyazı Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Akyazı Bediltahirbey Köyünde doğan biri var mı? Akyazı Doğumlu Ünlüler Kimler?

AKBALIK KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Bediltahirbey, Sakarya ilinin Akyazı ilçesine bağlı bir mahalledir. Sakarya il merkezine 20 km, Akyazı ilçesine 7 km uzaklıktadır. Mahallede ilköğretim okulu yoktur.

Mahallede,PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi de yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.