Akyazı Erdoğdu  Köyü

Akyazı Erdoğdu Köyü

Akyazı Erdoğdu Köyü haberleri, Akyazı Erdoğdu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Akyazı Erdoğdu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Akyazı Erdoğdu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akyazı Erdoğdu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Erdoğdu köyü son dakika gelişmeleri, Erdoğdu köyüne özgü yemekler, Akyazı Erdoğdu köyünün tarihi, Erdoğdu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Erdoğdu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Erdoğdu , Sakarya ilinin Akyazı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Erdoğdu köyü resimleri ve Erdoğdu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akyazı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Akyazı Sakarya Arası Kaç Km? Akyazı Hava Durumu? Akyazı Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Akyazı Erdoğdu Köyünde doğan biri var mı? Akyazı Doğumlu Ünlüler Kimler?

ERDOĞDU KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Erdoğdu ,  Sakarya ilinin Akyazı ilçesi'ne bağlı bir mahalledir. 40.7113889 enlemi ve 30.5702778 boylamı koordinatlarında yer alır.

Büyükşehir Belediyesi kapsamında köylerin mahalleye çevirilmesiyle Erdoğdu Köyü, Erdoğdu Mahallesi olarak değişmiştir.
Sakarya il merkezine 20;km, Akyazı ilçesine 7;km uzaklıktadır.Mahallede ilköğretim okulu, Sağlık ocağı, içme suyu, elektrik şebekesi ve internet altyapısı sorunsuz çalışmaktadır. Tüm bağlantı yolları asfalt ile kaplanmıştır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.