Akyazı Uzunçınar Köyü

Akyazı Uzunçınar Köyü

Akyazı Uzunçınar Köyü haberleri, Akyazı Uzunçınar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Akyazı Uzunçınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Akyazı Uzunçınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Akyazı Uzunçınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Uzunçınar köyü son dakika gelişmeleri, Uzunçınar köyüne özgü yemekler, Akyazı Uzunçınar köyünün tarihi, Uzunçınar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Uzunçınar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Uzunçınar , Sakarya ilinin Akyazı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Uzunçınar köyü resimleri ve Uzunçınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Akyazı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Akyazı Sakarya Arası Kaç Km? Akyazı Hava Durumu? Akyazı Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Akyazı Düzyazı Köyünde doğan biri var mı? Akyazı Doğumlu Ünlüler Kimler?

UZUNÇINAR KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Uzunçınar , Sakarya ilinin Akyazı ilçesine bağlı bir mahalledir

Sakarya il merkezine 22 km, Akyazı ilçesine 7 km uzaklıktadır.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallede, içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.