Altıeylül Dişbudak Köyü

Altıeylül Dişbudak Köyü

Dişbudak Köyü haberleri, Altıeylül Dişbudak köyü güncel son dakika gelişmeleri, Dişbudak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Dişbudak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Altıeylül Dişbudak Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dişbudak Köyü son dakika gelişmeleri, Dişbudak Köyü ne özgü yemekler, Altıeylül Dişbudak Köyü nün tarihi, Dişbudak Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dişbudak Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dişbudak Köyü, Balıkesir ilinin Altıeylül ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dişbudak Köyü Resimleri ve Dişbudak Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Altıeylül Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Altıeylül Balıkesir Arası Kaç Km? Altıeylül Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Altıeylül Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Altıeylül Dişbudak Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Altıeylül Doğumlu Ünlüler Kimler?

Altıeylül ilçesine bağlı bir mahalledir.Köy ismini o zaman'larda büyük bir dişbudak ağacı var olduğundan almaktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir. Dışbudak mahallesinde eğitim alanındaki yeterlilik ne yazık ki optimum düzeyde değildir. Mahallede kütüphane,ilk okul, Ortaokul ve lise mevcut değildir. ilk okul ve orta okul eğitimi için pamukcu kasabasına gidilmektedir Lise eğitimleri için ise öğrenciler Balıkesir il merkezine gitmektedir.Mahallede elektrik, su, telefon hizmetleri mevcuttur. Bunun dışında Gsm operatörlerinin çekim güçleri de oldukça iyidir. Mahalledeki sıcaklık değerleri Balıkesir il merkezine yakın oluşu nedeniyle mahallenin yağış değerleri Balıkesir merkezle yakınlık göstermektedir. Balıkesir ilinin sıcaklık değerlerine yakınlık göstermektedir
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.