Altıeylül Paşaköy Köyü

Altıeylül Paşaköy Köyü

Paşaköy Köyü haberleri, Altıeylül Paşaköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Paşaköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Paşaköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Altıeylül Paşaköy Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Paşaköy Köyü son dakika gelişmeleri, Paşaköy Köyü ne özgü yemekler, Altıeylül Paşaköy Köyü nün tarihi, Paşaköy Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Paşaköy Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Paşaköy Köyü, Balıkesir ilinin Altıeylül ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Paşaköy Köyü Resimleri ve Paşaköy Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Altıeylül Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Altıeylül Balıkesir Arası Kaç Km? Altıeylül Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Altıeylül Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Altıeylül Paşaköy Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Altıeylül Doğumlu Ünlüler Kimler?

Altıeylül ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin halkı yerliler olarak bilinen Manavlar iken sonradan Bulgaristanlı muhâcirler köye iskân edildi.Mahallenin iklimi, bozulmuş Akdeniz İklimi etki alanı içerisindedir.Köy, Balıkesir Merkez'e 14 km. uzaklıktadır.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede ilköğretim okulu var ve faaldir. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ve kanalizasyon şebekesi bulunmaktadır. PTT şubesi ve PTT acentesi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol çift şeritli duble yoldur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.