Arka Sokaklar 395. Bölüm Fragmanı-İZLE 1 Nisan

Arka Sokaklar 395. Bölüm Fragmanı-İZLE 1 Nisan, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 395. Bölümünü Cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 395. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 395. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 395. Bölümünü Cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan, 395. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Kanal D’de...

ARKA SOKAKLAR 393.BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar 393. Bölüm'de; ekip, çocukları kaçırıp zenginlere satan bir şebekenin peşine düşer!
Selin, Hakan, Ali, Volkan ve Arda, Beyoğlu’nun arka sokaklarında baygın olan bir genç bulurlar. Bir tanıdıktan genç hakkında bilgi almaya çalışırken gencin cebinde uyuşturucu hap bulurlar. Bu hapları satan Hilmi, gencin başında polisleri görür ve bu durumu patronu Muzaffer’e iletir.

Ekip, bu hapları satan şebekenin peşine düşer. Nazike’nin hafıza kaybı devam etmektedir. Herkes seferber olmuş Nazike’nin birşeyler hatırlaması için çabalamaktadır. Okan ve Semih aynı evde yaşayan iki arkadaştır. Tarık ise Okan’ın peşindedir. Tarık’ın adamları Semih’i Okan zannetmiş ve fazlasıyla hırpalamıştır.

Ekip olay yerine gelir ve Semih’i acil olarak hastaneye kaldırırlar. Hastane de kendine gelen Semih, başına gelenlerin tamamının Okan yüzünden olduğunu söyler. Okan ve Tarık arasındaki husumetin sebebi ise Hülya’dır. Ekip, Okan’ı bulmanın; ayrıca Semih’i vuran Tarık’ı yakalamanın peşindedir.

ARKA SOKAKLAR 392.BÖLÜMDE NELER OLDU İZLE

Arka Sokaklar 392. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, bombayı patlatamadan Sancar'ı yakalayabilecek mi? Arka Sokaklar 392. Bölüm 11 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!
Ekip, bombayı patlatamadan Sancar'ı yakalayabilecek mi? Arka Sokaklar 392. Bölüm 11 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar